Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Napoli Poolstenspaket Oval

Leverans inom 3-10 dagar Napoli Poolstenspaket Oval Ovala pooler

NAPOLI Poolstenspaket Oval 

Med Napoli poolsten erbjuder vi en natursten med näsa, poolstenen är sågad ur ett stycke 6 cm tjock naturstensplatta och sedan fräses baksidan ned till 3cm så man får en illusion av att stenen är 6cm tjock men den är bara 3cm samt en näsa på 3cm, som går ned över poolkanten och döljer monteringslister för liner etc. detta ger en vacker kant mot poolen.

Poolkanten finns i ett brett sortiment av raka stenar, radie stenar och hörnstenar. Den levereras i samma fyra populära naturstensfärger som återfinns i Kiruna serien.

Poolstenspaket Oval

Här finner ni färdiga poolstenspaket anpassade för ovala pooler, välj storleken i listan som är närmast den pool som just ni har.

I själva paketet så ingår all sten för en poolkant i resp. storlek, dock så kan viss tillkapning på plast behövas.

Monteringspaketet

Ovan kan ni även välja till monteringssatsen, i detta paket ingår allt som behövs för att montera poolstenen, fix, Fog,  silikon samt impregnering och ev. färgpulver beroende på vilken färg ni har valt på själva poolsargen.

Välj samma storlek på monteringspaketet som på poolstenspaketet för att få rätta mängderna av allt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Visad antal gånger:: 6247
  • Artikelnummer: X000002242
  • Tillgänglighet: Normal leveranstid 1-2 veckor

Tillgängliga alternativ

  • 33 170Kr
  • Exkl moms: 26 536Kr

Taggar: Napoli, Poolstenspaket, Oval, Ovala, pooler, Scandi-roc