Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Butiken

Vår butik

I vår stenbutik på Televägen 30 i Valbo köper ni allt från bänkskivor och naturstensplattor för golv och väggar till marksten och murar, vi har en stor utställning där ni kan se alla produkter och våra experter hjälper givetvis till med att guida i djungeln av sten.


Vår historia

Även om Stenimporten i Valbo AB är ett nystartat företag så har vi som arbetar och driver stenimporten en lång erfarenhet av sten, både inom försäljning och läggning. 

Vi har dels egen import av natursten från flera olika länder där vi tar in stenen direkt till Gävlehamn, vilket gör att vi kan hålla väldig konkurrenskraftiga priser samt att vi har dom stora svenska tillverkarna av betong och natursten, detta gör att vi kan ha snabba och säkra leveranser med ett lågt pris på våra produkter.

Vår målsättning är att vara en totalleverantör av sten, oavsett om det är en marksten, dekorsten, mur eller bänkskiva som kunden är i behov av.