Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Cirklar

Visa:
Sortera efter:

Granitcirkel 3.0m Ljusgrå

Granitcirkel Då cirkeln är 3 meter i diameter (7m2) så räcker den till en mindre uteplats, perf..

10 495Kr Exkl moms: 8 396Kr

Granitcirkel 3.5m Mörkgrå

Granitcirkel Då cirkeln är 3,5meter i diameter (9,6m2) så räcker den till en lite större utepla..

10 995Kr Exkl moms: 8 796Kr

GråAntracit

Rustik Cirkelsten

Rustik CirkelstenEn cirkel av kilstenar i trädgården blir en vacker form som följer naturens egna st..

Pris från 5Kr Exkl moms: 4Kr

Cirklar, Markkomplettering
Cirklar

Cirklar

Med en cirkel kan man skapa en väldigt trevlig och mysig liten uteplats för morgonkaffet eller göra det till en fristående oas mitt i gräsmattan, ytan passar perfekt till ett mindre café set mm.

Vi på Stenimporten importerar färdiga granitcirklar själv från främst Kina som vi tar in via Gävle hamn, men vi är även återförsäljare för dom flesta svenska leverantörer / grossister av både betong och naturstensvarianter av cirklar.

Om ni vill skapa en egen cirkel i annan storlek än våra färdiga så kan vi tipsa om Benders och S.t Eriks varianter av cirkelsten/kilsten, med dessa kan man bygga en egen cirkelformad yta i precis den storlek man önskar, kontakta oss så hjälper vi er med uträkningen eller titta på diagramet under respektive produkt för att se åtgången av sten.


Ett par tips gällande cirklar

  • En färdig cirlekyta i natursten läggs snabbt och utan tillkapning, alla stenar är färdiga att läggas ut.
  • Med cirkelsten/kilsten kan man bygga hur stora cirklar man vill, det går även att använda denna sten utanför en färdig granitcirkel om man behöver lite extra yta.
  • Med cirkelsten/kilsten kan man även skapa planteringsringar eller halvrunda entrésteg.


Om ni är osäker och behöver hjälp så kan ni alltid komma förbi vår butik i Valbo mellan Gävle och Sandviken eller kontakta oss på telefon 026 - 12 99 29 eller mail: info@stenimporten.se så hjälper vi er vidare.