Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Grus & Fogsand

Visa:
Sortera efter:

Fogsand Natur 20kg

Fogsand NaturEn välfylld fog hindrar ogräs och ger en stabil beläggning som tål påfrestning, vår säc..

90Kr /st Exkl moms: 72Kr

Grus, Fogsand, Tillbehör, Inne, Ute
Grus & Fogsand

Grus & Fogsand 

Sand och grus har olika fraktioner och är framtagning för olika funktioner och ändamål, grusmaterial som används som bärlager och stenmjöl är krossprodukter där man krossar berg och tillverkar dessa material, det gör att gruskornen är vassa och binder väldigt bra i varandra för att skapa ett fast underlag för plattor mm medans sand och singel är naturgrus som man sållar direkt från marken, dessa gruskorn är rundare och i formen och blir inte lika hård.

Stenimporten levererar grus i både småsäck samt storsäck, åtgången beror på befintlig mark  (hur djupt man har gräver ut) samt vilken typ av yta man ska ha, men för en uteplats eller entrégång där man gräver ut ca 20cm så räcker en storsäck bärlager till ca 5m2 (10cm tjockt lager)medans en storsäck stenmjöl räcker till ca 10m2 (5cm tjockt lager).