Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Aries 4 lampor

Beställningsvara Aries 4 lampor Stycke belysning

Aries 4 lampor 

Aries är en fin liten lampa som placeras vid trappavsatser och terrasskanter. Den är liten som en decklight men har ett ”ögonlock” för att undvika bländning. Sätt lampan lågt på en portal och vid gångar för att markera ytan under, vilket blir mycket effektfullt och praktiskt.
Aries funkar bra på alla ställen där du önskar markeringsljus utan att det tar över. Lampan monteras ofta vertikalt men kan med fördel sitta horisontellt om ljuset vänds mot något, som plank och kruka.

Garden Plug & Play från LightsOn. 

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. 
Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.
Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikation:
12 volt AC
0.5 watt LED (integrerad ljuskälla)
10 lumen
IP65
Bred spridning (90°) 
Varmvitt ljus (3000°K)
Zinklegering, galvaniserad
Ø 35 mm diameter (håltagning Ø 22-24 mm)
70 cm kabel

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Visad antal gånger:: 653
  • Artikelnummer: 5092
  • Tillgänglighet: Normal leveranstid 2-7 dagar
  • 649Kr /st
  • Exkl moms: 519Kr

Taggar: Aries, lampor, Stycke, belysning, Lightson