Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Fönsterbänkar

Fönsterbänkar, Sten, inomhus
Fönsterbänkar

Fönsterbänkar i sten 

En fönsterbänk i sten höjer hela intrycket och skapar en kvalitetskänsla i hemmet, viktigt att tänka på är dock att en blank sten kan ge oönskade reflektioner varpå en finslipad yta ibland kan vara att föredra.

Vårt sortiment av fönsterbänkar består dels av ett standardsortiment av färdiga fönsterbänkar i granit och marmor samt även en egen produktion av fönsterbänkar som går att måttbeställa enligt kundens önskemål, dessa finns i granit, marmor, kalksten samt kompositsten (Silestone och Dekton).

Standardsortimentet importerar vi själv direkt från tillverkande fabriker via Gävlehamn till vår butik på Televägen 30 i Valbo, detta gör att priserna blir väldigt konkurrenskraftiga.


Egen tillverkning

Då vi även har en egen produktion av bänkskivor så kan vi även anpassa fönsterbänkar ur standardsortimenten om så behövs, detta gör vi då lokalt i vår butik i Valbo som ligger mellan Gävle och Sandviken, dessa anpassningar debiterar vi pris per timme, kontakta oss för en offert på detta via mail: info@stenimporten.se eller telefon 026 - 12 99 29


Checklista vid förfrågningar:


  • Måttet på fönsterbänken, längd, bredd samt tjocklek?
  • Vilka kanter blir synliga och måste poleras?
  • Vilken ytbehandling ska det vara, polerad, finslipad eller annan?
  • Vilken stensort, granit, marmor, kalksten mm, alla har dom olika egenskaper och färgskala.


Detta är bara ett axplock av varianter på fönsterbänkar i sten, kontakta oss om ni inte hittar den sten ni söker.