Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Dekton Aeris

Dekton Aeris Bänkskivor Dekton

Dekton Aeris 

I köket:

Om du längtar efter att förvandla ditt kök till en helt unik plats hittar du i DEKTON en produkt som håller under lång tid. Dekton möjliggör installationer i stora format. Utan snitt och skarvar, och utan kompromisser med skönhet. Dekton-ytorna integreras harmoniskt i alla möjliga olika designstilar.

DEKTON är en ren och behaglig yta, med motståndskraft mot allt det där som vanligtvis sker i kök under år av användning. Ett ultrasofistikerat material för en intensiv vardag, kapabelt att skapa utrymmen som bidrar till att göra vardagsmatlagningen gemytlig, innan man sitter ner och njuter av måltiden i familjs och vänners lag.

Dekton utomhus:

Matlagning är definitivt en angenäm upplevelse. Möjligheten att göra det utomhus skapar ofta socialt samkväm. Tack vare DEKTONS ultrakompakta struktur lämpar sig materialet särskilt väl för installationer av utomhuskök.

DEKTON tillför styrka och stil till sådana utrymmen och ger dem en obestridlig personlighet och obegränsad funktionalitet. DEKTON-ytan klarar av krävande användning utan avkall på sin oföränderliga skönhet.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Visad antal gånger:: 3539
  • Artikelnummer: VSDE1003
  • Tillgänglighet: 2-3 veckor

Tillgängliga alternativ

  • 4 144Kr /kvm
  • Exkl moms: 3 315Kr

Taggar: Dekton, Aeris, Bänkskivor, Cosentino