Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Transformatorer

Visa:
Sortera efter:

Transformator 105 watt

Transformator 105watt Lamporna i LED Garden Plug & Play-systemet får sin ström genom transf..

649Kr Exkl moms: 519Kr

Transformator 21watt

Transformator 21watt Lamporna i LED Garden Plug & Play-systemet får sin ström genom transfo..

179Kr Exkl moms: 143Kr

Transformator 60 watt

Transformator 60watt Lamporna i LED Garden Plug & Play-systemet får sin ström genom transfo..

379Kr Exkl moms: 303Kr

Transformatorer, Belysning, Lightson
Transformatorer

Transformatorer

Här finner ni alla delar som behövs för att komplettera er belysning och anpassa den efter era förhållanden, ni finner förlängningskablar, transformatorer, grenkontakter mm


Garden Plug & Play från LightsOn.

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. 


Såhär fungerar det

Systemet är helt Plug & Play, vilket betyder att du själv kan sätta ihop kablarna och lamporna utan problem. Du behöver en transformator som omvandlar starkström till 12 V. Därefter kopplar du ihop dina lampor med kablar och övergångar så att det passar dina önskemål. Tips är att koppla till en ljussensor efter transformatorn så slipper du tänka på när ljuset ska tändas och släckas. Det bestämmer solen åt dig.