Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Saturnus Svart

Leverans inom 3-5 dagar Saturnus Svart Stycke belysning

Saturnus Svart 

En svart klassisk premiumpollare som skapar struktur och ledljus längs med gångar, garageuppfarten och vid entrén. Den är också ett fint komplement i växtlighet där du inte önskar använda markspotar utan vill få ljus högre upp och skapa ett allmänt belyst område i trädgården. Där snön täcker marken vintertid och lägre lampor då "försvinner" kan Saturnus vara ett bra alternativ. 

Garden Plug & Play från LightsOn. 

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. 

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikation
12 volt AC
4 watt LED (E27 filament ljuskälla)
350 lumen
IP65
Rundstrålande spridning (360°)
Varmvitt ljus (3000°K)
Svart pulverlackerad rostfritt stål
90 cm hög ovan mark (markspett ingår)
70 cm gummikabel

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Visad antal gånger:: 1966
  • Artikelnummer: 5074
  • Tillgänglighet: Normal leveranstid 2-7 dagar
  • 1 599Kr /st
  • Exkl moms: 1 279Kr

Taggar: Saturnus, Svart, Stycke, belysning, Lightson