Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Luna 65 Silver

Beställningsvara Luna 65 Silver Stycke belysning

Luna 65 Silver 

En stilren pollare i silver med en ljusspridning som passar för att belysa gångar, små till medelstora träd och buskar. Med Luna 65 kan du få neråtriktat ljus på exempelvis buskar, nå bättre runt större buskar som rhododendron. Där snön täcker marken på vinterhalvåret kan Luna 65 också vara ett bra val då träd belyses ovanför snötäcket. Det finns också tillfällen där du inte vill belysa stammen utan bara kronan på ditt träd, för att skapa vissa effekter, då är Luna 65 ett utmärkt val. 

Garden Plug & Play från LightsOn.

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. 

Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikation:
12 volt AC
5 watt LED (MR16/GU5.3)
350 lumen
IP65
Medium spridning (35°)
Varmvitt ljus (3000°K)
Borstad aluminium
65 cm hög
70 cm gummikabel

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

  • Visad antal gånger:: 666
  • Artikelnummer: 5083
  • Tillgänglighet: Normal leveranstid 2-7 dagar
  • 579Kr /st
  • Exkl moms: 463Kr

Taggar: Luna, Silver, Stycke, belysning, Lightson