Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Kompletta paket

Visa:
Sortera efter:

Lightson Startpaket

Luna Startpaket All-in1 Ett enkelt sätt för dig som vill mjukstarta ditt ljusprojekt i trädgård..

1 299Kr /st Exkl moms: 1 039Kr

Spectrum 10-pack

Spectrum 10-pack En komplett paketlösning med tio Spectrum decklights. Du får även med en trans..

1 599Kr /st Exkl moms: 1 279Kr

Zenit 5-pack

Vägg- samt trädäcksarmaturen ZenitEn bra lösning för dig som ska ha flera Zenit i rad på ett plank e..

1 599Kr /st Exkl moms: 1 279Kr

Zenit Duo 5-pack

Vägg- samt trädäcksarmaturen Zenit Duo Tänker du sätta flera Zenit Duo i rad på ett plank eller..

1 699Kr /st Exkl moms: 1 359Kr

Kompletta, paket, Belysning, Lightson
Kompletta paket

All in 1 kompletta paket 

Detta är färdiga paket med lampor, kabel samt transformator, allt i samma låda så det är bara att plugga ihop och börja belysa er trädgård.

Startpaketet är ett enkelt sätt för dig som vill mjukstarta ditt ljusprojekt i trädgården. Det ingår en större transformator för att kunna bygga ut ditt system i framtiden, en kabel och två stycken svarta Luna markspottar. 

Garden Plug & Play från LightsOn. 

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr. 

Så här funkar det!

Systemet är helt Plug & Play, vilket betyder att du själv kan sätta ihop kablarna och lamporna utan problem. Du behöver en transformator som omvandlar starkström till 12 V. Därefter kopplar du ihop dina lampor med kablar och övergångar så att det passar dina önskemål. Tips är att koppla till en ljussensor efter transformatorn så slipper du tänka på när ljuset ska tändas och släckas. Det bestämmer solen åt dig.