Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Selectedserien Kalksten

Visa:
Sortera efter:
Cosentino
New Gris Viola - Polerad Selected Selectedserien Kalksten Beställningsvara

New Gris Viola - Polerad - Selected

New Gris Viola - PoleradNew Gris Viola är en kalksten som går ifrån grå till brun i färgen och är en..

2 189Kr /kvm Exkl moms: 1 751Kr

Argent - Finslipad - Selected

Argent Finslipad Argent är en spansk kalksten som med sin finslipade yta påminner om betong, Ar..

3 595Kr /kvm Exkl moms: 2 876Kr

San Vicente - Finslipad - Selected

San Vicente Finslipad San Vicente är en populär finkornig mörkgrå kalksten från Spanien som anv..

2 249Kr /kvm Exkl moms: 1 799Kr

Selectedserien, Kalksten, Bänkskivor, Natursten, Stenskivor
Selectedserien Kalksten

Bänkskivor av kalksten 

Kalksten  är ett material som har använts genom historien av arkitektvärlden, bygg- och designbranschen, tack vare sin extraordinära beständighet och hållbarhet. Materialet står generellt sett emot höga temperaturer och slitage, vilket gör det särskilt lämpligt för bänkskivor i kök och badrum. Dess vackra och exklusiva utformning har skapats av naturen, vilket gör varje skiva unik och tidlös.

Fördelar med natursten:

  • Brand- och värmebeständiga material
  • Beständig mot UV-strålar
  • Utmärkt hållbarhet
  • Färgstabilitet över tid
  • Naturlig estetik och skönhet

 

Natursten har ett enkelt underhåll och rengörs genom att enbart använda vatten. Du kan även använda tvål med neutralt pH-värde för att undvika att använda aggressiva produkter som kan repa ytan.

Natursten har många egenskaper som gör det till ett unikt ytmaterial till exempelvis kök eller badrum. Den klarar lätt att motstå tidens påfrestningar och för att överraska med sin naturliga skönhet.

 

Scalea by Cosentino har ett brett sortiment av ca 200 olika färger bland sina naturstenar: marmor, granit, kalksten och travestin. För var och en av nyanserna kan du välja mellan olika ytor som polerad, finslipad, läderyta mm. Naturstenen har en unik design som inte kan återupprepas eftersom den har skapats av självaste naturen.

Vi på Stenimporten har ett stort sortiment av stenskivor i olika färger och utföranden, hittar ni inte det ni söker så kontakta oss gärna så kan vi kolla upp just det materialet, det som vissas här på sidan är endast ett urplock av dom mest populära sorterna.