Webbplatsen stenimporten.se använder sig av cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att sidan inte fungerar på önskvärt sätt.

Färdigt gräs

Publicerad av admin-jimmy 2017-05-01 0 kommentarer

Gräsmatta på rulle

Att lägga färdigt gräs på rulle är ett snabbt sätt att få klart gröna ytor, det går både snabbt och man ser resultatet direkt. Den färdig gräsmattan tål att beträdas omedelbart, men vi rekommenderar att den inte används de första två veckorna, tills rötterna fått fäste. Tänk även på att vattna mycket under denna period, gräset får inte bli tort innan den har rotat sig.
Efter ca två veckor när gräset har rotat sig (provlyft turfen, sitter den fast har den rotat sig), så kan man använda gräsmattan, det är oftas även dax att klippa gräsmattan första gången nu samt att man kan dra ned på bevattningen. Ska man spela boll eller annan sport på mattan bör man vänta ytterligare ett par veckor.
Här kommer lite information och priser på färdigt gräs.
Priser:
1-80m2: 38:-/m2
81-160m2: 35:-/m2
Över 160m2 offereras.

Storleken på rullen är 167x60cm eller 250x40cm (1m2), vikten är ca 10-15Kg per rulle och dom ligger förpackade 75-80st per pall
Viktig är att gräset måste läggas ut direkt när den levereras

Lämna en kommentar